Ondersteunende diensten op mensenmaat

XKS levert administratieve ondersteuning op maat van KMO's en zelfstandigen.

Het is niet voor iedere zelfstandige haalbaar om een eigen secretariaat uit te bouwen. Belangrijke struikelblokken zijn: onvoldoende werk voor een voltijds administratief bediende of onvoldoende kennis om een secretariaat te organiseren.

Toch kan een succesrijke eigen zaak niet zonder professionele administratieve ondersteuning. De zaakvoerder krijgt steeds meer werk, zodat 'vervelende' administratieve taken zoals het opvolgen van offertes, facturatie, briefwisseling, opvolging van betalingen, ... blijven aanslepen. Wie hierin wel de nodige tijd investeert, houdt steeds minder tijd over voor kernactiviteiten en het broodnodige contact met klanten.

Onze brede waaier van administratieve diensten is gesneden op maat van KMO's en vrije beroepen. Het administratieve secretariaat van XKS neemt routinetaken over, zelfs al gaat het om slechts enkele uurtjes per maand. Zo kunt u zich opnieuw concentreren op uw 'core business'.

XKS gaat altijd uit van een persoonlijke aanpak. Samen met u stellen wij een plan op over het verloop van onze samenwerking (welke taken, wanneer, op welke manier, ...).