Informatica en administratie: zoeken naar een perfect huwelijk!

De schitterende mogelijkheden van bedrijfsinformatica werden jarenlang tot in de hemel geprezen. Maar voor het dagelijks beheer van een KMO of vrij beroep was informatiseren dikwijls nog te duur of veel te ingewikkeld. Toch hoeft de wereld van computers en websites u niet noodzakelijk hoofdpijn te bezorgen.

Automatisering is in de KMO-wereld de logische stap naar een hedendaags beheer. Er zijn genoeg hulpmiddelen beschikbaar, die niet noodzakelijk handenvol geld kosten. Toch vraagt het vakkennis om voor elke situatie de gepaste oplossing samen te stellen.

XKS Consulting levert die expertise, nodig om het beheer van uw KMO-bedrijf te stroomlijnen. Dankzij het ontwerpen van een database of website op uw maat, kunt u routinetaken veel vlotter aanpakken. Of u laat het werk gewoon over aan XKS, via de administratieve dienstenportfolio.

XKS draagt de leefwereld van zelfstandige ondernemers hoog in het hart. Dankzij die focus zijn we in staat om algemene vragen en typische KMO-problemen te vertalen in een informatica-gedreven oplossing. XKS wil daarom uw raadsman zijn voor uw interne organisatie, of het nu gaat om adressenlijsten, onkostenbeheer of klantenwerving.

Onze expertise kan helpen om uw bedrijf beter te leiden, zonder dat u daarvoor meer tijd uittrekt - integendeel. We zijn ervan overtuigd dat XKS daarom een vaste plaats verdient in uw adresboekje naast die van uw boekhouder, uw bankier en uw verzekeraar