Sm@rt things

Sm@rt Thinking?
Het verhaal van de paardenbloem. De manier waarop de paardenbloem zich voortplant is, zeg nu zelf, slim bekeken. Dankzij zijn vernuftige bouw overbrugt de plant grote afstanden. Nieuwe paardenbloemen groeien dankzij de kracht van de wind bijna overal, wereldwijd... XKS wil diensten aanbieden die KMO's en mensen in een vrij beroep op dezelfde wijze toelaten om de klantenkring van hun onderneming steeds verder uit te breiden. We zweren daarvoor bij intelligente oplossingen op maat van uw bedrijf.

Er zijn geen domme vragen! Hoogstens domme antwoorden! Toch wil XKS via deze pagina vooral slimme antwoorden bieden. U kunt ons daarbij helpen, en wel door ons al uw zogenaamd 'domme' vragen door te spelen.

Ook online wil XKS een referentiegids zijn voor zelfstandige ondernemers die een stap vooruit zetten in de rationalisering en informatisering van hun bedrijf. Deze service-pagina wil u wegwijs maken, door zinvolle informatie aan te bieden.

In onze nieuwsrubriek vindt u de allerlaatste informatie uit de wereld van KMO en kantoorautomatisering. Onder de knop downloads zitten allerlei kleine stukjes software, die voor uw bedrijf mogelijk een grote betekenis kunnen hebben!

Bekijk gerust onze lijst van vaak gestelde vragen, in het Engels F.A.Q. (Frequently Asked Questions). Heeft u een vraag die nog niet aan bod kwam? Geef ze ons gauw door via email kristof@xks.be. Uiteraard kunt u ons ook persoonlijk contacteren.

In onze rubriek referenties leest u wat XKS reeds voor andere bedrijven kon doen. Of hoe slimme dingen de wereld een klein beetje veranderen.

Hier vindt u enkele referenties van projecten die wij uitgewerkt hebben. Als u hieromtrent meer informatie wenst, aarzel niet om ons te contacteren via email kristof@xks.be of telefonisch op 014 700 600.