Websites op KMO-maat

XKS bouwt op maat van de KMO eenvoudige tot complexe websites. De behoeften van onze klant staan daarbij centraal. Via één of meerdere kennismakingsgesprekken wordt gepeild naar verwachtingen, de frequentie van updates, eventuele bestaande website, oplevertijd en geplande budgetten. Dankzij een grondige expertise in meerdere domeinen kan XKS advies verlenen, maar ook het volledige realisatietraject in beheer nemen.

1/ Inhoudelijke realisatie
XKS helpt u omschrijven welke informatie u via de website precies wil gaan aanbieden. Het is mogelijk om te werken op basis van bestaande teksten, al dan niet van een reeds bestaande website. Op basis hiervan wordt de structuur van de nieuwe website uitgeschreven. Eventueel ontwikkelt XKS de benodigde teksten integraal voor u.

2/ Technische vormgeving
Op basis van uw verwachtingen wordt de technische structuur van de site uitgezet en eventueel geprogrammeerd. Dankzij een dynamische paginastructuur met database-koppeling loopt het bijwerken van de site zeer vlot. Maar mogelijk past een budgetvriendelijke, statische site beter bij uw noden.

3/ Grafische vormgeving
Samen met u wordt gezocht naar een gepaste huisstijl (eventueel op basis van bestaand grafisch materiaal). Door het grafische kleedje naadloos te koppelen aan de technische vormgeving, ontstaat een aantrekkelijke, professioneel vormgegeven site. Gepaste animaties en interactieve vensters kunnen de site verlevendigen.

4/ Promotie van de website
Een website realiseren is een belangrijke stap voorwaarts. Maar bezoekers op die site krijgen is een logische volgende stap. Behalve promotie via reclamedrukwerk, is het essentieel om ook digitale promotie te voeren (metatags, aanmelden in zoekrobots, ...). XKS levert de gepaste know-how.

5/ Webhosting en Internet-diensten
U heeft eindelijk een eigen website? XKS biedt voordelige formules aan voor hosting en koppelt e-maildiensten aan uw domeinnaam. Werken u en uw medewerkers soms thuis, of in het buitenland? Bekijk onze mogelijkheden om bestanden gemeenschappelijk te gebruiken via het internet.