Hosting & dynamische hosting

XKS geeft uw gloednieuwe website graag een plaatsje op zijn eigen webservers. U geniet een goede en betaalbare service, terwijl eventuele wijzigingen supersnel worden doorgevoerd. Dynamische websites, met scripting-talen zoals PHP, Perl, Javascript/servlets, J2EE,... (of database-koppelingen met MySQL), voelen zich er prima thuis.

Xks biedt zijn klanten een volledige J2EE stack gebaseerd op de open source technologie van MySQL, JBoss, Apache Tomcat, Apache Webserver. Eindelijk kan u gebruik maken van deze Enterprise technologie aan een betaalbare prijs. Verhoog uw productiviteit met applicaties gebaseerd op JSTL, Jakarta Struts en JavaBeans. Contaceer ons voor meer informatie.

Voor meer info over onze hosting pakketten kan u met ons best contact opnemen.

E-mail
Met een website en een eigen domeinnaam heeft u een duidelijke internet-identiteit. Maar die is nooit volledig zonder een gelijknamig e-mailadres. XKS kan ook hiervoor zorgen (POP3 of webmail).

Online bestandsserver
Werken uw werknemers geregeld thuis? Of werkt u soms in het buitenland? Dan is een online bestandsserver onmisbaar. Dankzij de WebDAV-technologie bewaart u gemeenschappelijk gebruikte bestanden op een online harde schijf. U kunt steeds bij het juiste bestand (tenminste als u een internet-aansluiting heeft). Dit is interessanter dan bijvoorbeeld e-mail: er bestaat slechts één versie van het bestand, zodat u misverstanden met oudere versies voorkomt.

Online database
Onze op maat ontworpen databases kunnen ook online toegankelijk worden gesteld, bijvoorbeeld via een webinterface. U heeft dan slechts een computer met een webbrowser en een internetverbinding nodig om gegevens in de database te bekijken of te wijzigen (eventueel ook een wachtwoord, uiteraard). Uw database is zo ook op afstand toegankelijk.

Eén aanspreekpunt!
XKS Consulting biedt deze internet-diensten aan als aanvulling op zijn aanbod webontwikkeling. Het voordeel van deze aanpak is dat u één aanspreekpunt heeft voor al uw vragen of problemen. U vermijdt betwistingen tussen meerdere partijen, internet-providers,...
Contacteer ons vrijblijvend voor meer uitleg, of voor een prijsofferte.